5 z 15
Poprzednie
Następne
Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU
18. 03. 2021 r. - czwartek: Zupy: * PIECZARKOWA Z MAKARONEM - 350 ml/100 g - zł * WIELUŃSKA ZALEWAJKA - 450 ml - zł Dania główne: * POTRAWKA Z INDYKA, PODAWANA Z KOPYTKAMI NADZIEWANYMI MARCHEWKĄ I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ - 100/100/200/100 g - zł (Danie lekkostrawne) * FILET Z KURCZAKA, PIECZONY Z WARZYWAMI, PODAWANY Z DIPEM CZOSNKOWYM I FRYTKAMI - 100/150/200 g - zł * SCHAB "PO CYGAŃSKU", PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ - 100/200/150 g - zł * ROLADKA Z KARKÓWKI Z PIECZARKAMI W SOSIE WŁASNYM, PODAWANA Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ - 100/100/200/150 g - zł * TAGLIATELLE ZE SZPINAKIEM I KURCZAKIEM - 300 g - zł