6 z 15
Poprzednie
Następne
Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU
19. 03. 2021 r. - piątek: Zupy: * KREM Z DYNI Z GROSZKIEM PTYSIOWYM - 350 ml/50 g - zł * OGÓRKOWA - 450 ml - zł Dania główne: * GOTOWANA ROLADKA Z MIELONEJ WOŁOWINY, PODAWANE Z MUSEM WARZYWNYM I ZIEMNIAKAMI PUREE ORAZ BURACZKAMI GOTOWANYMI - 100/100/200/150g - zł (Danie lekkostrawne) * DORSZ W CIEŚCIE CZOSNKOWYM, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY - 120/200/100 g - zł * FILET Z DORSZA "PO MARYNARSKU", PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY - 120/150/200/100 g - zł * DUSZONE BITKI Z UDEK DROBIOWYCH W SOSIE WŁASNYM, PODAWANE Z KOPYTKAMI I GOTOWANYMI BURACZKAMI - 100/100/200/150 g - zł * NALEŚNIKI Z SEREM I DIPEM WANILIOWYM - 300 g - zł