4 z 15
Poprzednie
Następne
Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU
17. 03. 2021 r. - środa: Zupy: * BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI Z PIECZARKAMI - 350 ml/100 g - zł * KRUPNIK - 450 ml - zł Dania główne: * GOTOWANE BITKI WOŁOWE W JARZYNACH, PODAWANE Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATĄ Z OLIWĄ - 100/150/200/100 g - zł (Danie lekkostrawne) * WOŁOWO - WIEPRZOWE ZRAZY MIELONE W SOSIE PIECZARKOWYM, PODAWANE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY - 120/100/200/100 g - zł * GULASZ Z KARKÓWKI Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY - 100/100/200/100 g - zł * KOTLET DE VOLAILLE, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I SURÓWKĄ Z MARCHWI I JABŁEK - 100/200/100 g - zł * PIEROGI RUSKIE OKRASZONE BOCZKIEM, PODAWANE Z SURÓWKĄ Z MARCHWI I JABŁEK - 16 szt/100 g - zł