Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
17. 03. 2021 r. - środa:
Zupy:
 
* BARSZCZ CZERWONY Z...

Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU

17. 03. 2021 r. - środa: Zupy: * BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI Z PIECZARKAMI - 350 ml/100 g - zł * KRUPNIK - 450 ml - zł Dania główne: * GOTOWANE BITKI WOŁOWE W JARZYNACH, PODAWANE Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATĄ Z OLIWĄ - 100/150/200/100 g - zł (Danie lekkostrawne) * WOŁOWO - WIEPRZOWE ZRAZY MIELONE W SOSIE PIECZARKOWYM, PODAWANE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY - 120/100/200/100 g - zł * GULASZ Z KARKÓWKI Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY - 100/100/200/100 g - zł * KOTLET DE VOLAILLE, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I SURÓWKĄ Z MARCHWI I JABŁEK - 100/200/100 g - zł * PIEROGI RUSKIE OKRASZONE BOCZKIEM, PODAWANE Z SURÓWKĄ Z MARCHWI I JABŁEK - 16 szt/100 g - zł

Zobacz również

Szalona końcówka spotkania w Wiśniowej

Szalona końcówka spotkania w Wiśniowej

Piłkarki Śląska Wrocław w finale Pucharu Polski!

Piłkarki Śląska Wrocław w finale Pucharu Polski!

Polecamy

5 polskich tradycji zachwyciło ekspertów! Warto zobaczyć je na własne oczy

5 polskich tradycji zachwyciło ekspertów! Warto zobaczyć je na własne oczy

Majowy event Apple już niedługo. Kiedy się odbędzie i co zostanie pokazane?

Majowy event Apple już niedługo. Kiedy się odbędzie i co zostanie pokazane?

Najlepsza pasta jajeczna na śniadanie. Trudno przestać na jednej kanapce

Najlepsza pasta jajeczna na śniadanie. Trudno przestać na jednej kanapce