Warsztaty Gastronomiczne w Wieluniu ponownie serwują pyszne i tanie obiady. Zobacz menu, sprawdź co słychać u uczniów
14. 05. 2021 r. - piątek: Zupy: * GRZYBOWA Z ŁAZANKAMI - 350 ml/100 g - zł gluten, mleko, seler * JARZYNOWA - 450 ml - zł gluten, mleko, seler Dania główne: * DORSZ PIECZONY W FOLII Z MASŁEM, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I GOTOWANYMI WARZYWAMI - 120/200/150 g - zł (Danie lekkostrawne) ryby, mleko, seler * DORSZ "PO MARYNARSKU", PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY - 120/150/200/100 g - zł ryby, mleko, seler * ŚLEDŹ W ŚMIETANIE Z ZIEMNIAKAMI - 100/100/200 g - zł ryby, jaja, mleko, gorczyca * GULASZ Z KARKÓWKI, PODAWANY Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY - 100/100/200/100 g - zł gluten, mleko, seler * PIEROGI LENIWE Z DIPEM WANILIOWYM - 16 szt/50 g - zł gluten, jaja, mleko * POJEMNIK NA WYNOS - 1 szt. - 1,00 zł * TORBA PAPIEROWA - 1 szt. - 1,50 zł