Warsztaty Gastronomiczne w Wieluniu ponownie serwują pyszne i tanie obiady. Zobacz menu, sprawdź co słychać u uczniów
13. 05. 2021 r. - czwartek: Zupy: * ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI - 350 ml/100 g - zł gluten, jaja, seler * BARSZCZ UKRAIŃSKI - 450 ml - zł gluten, mleko, seler Dania główne: * GOTOWANY FILET Z PIERSI KURCZĘCIA W SOSIE SŁONECZNYM, PODAWANY Z RYŻEM Z WARZYWAMI I SAŁATĄ LODOWĄ - 100/100/200/100 g - zł (Danie lekkostrawne) gluten, mleko, seler * DROBIOWY KOTLET "PO WŁOSKU", PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATĄ LODOWĄ - 120/200/100 g - zł gluten, jaja, mleko * SZNYCEL WIEPRZOWY Z JAJKIEM SADZONYM, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ - 100 g/1 szt/200/150 g - zł gluten, jaja * PIECZEŃ Z KARKÓWKI W SOSIE WŁASNYM, PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ - 100/100/200/150 g - zł gluten, mleko, seler * GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM - 2 szt/100 g - zł gluten, mleko, seler * POJEMNIK NA WYNOS - 1 szt. - 1,00 zł * TORBA PAPIEROWA - 1 szt. - 1,50 zł