Odcinek z udziałem właścicielki firmy Dros Joanny Nanys oraz producenta wędlin Jacka Podgórniaka był kręcony w sieradzkiej restauracji. - Ho, ho, ho! Dawno takiego chrzanu nie jadłam - zachwalała prowadząca „Kuchenne rewolucje” Magda Gessler.
Chrzan to jeden z wielu produktów firmy Dros z Drobnic, nie zawierających żadnych konserwantów, które zaprezentowano w programie. Z kolei Jacek Podgórniak częstował m.in. szynką na sucho, wyrabianą ręcznie bez żadnych dodatków.
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?