MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Śliwki jako owoce bogate w błonnik i pektyny zaliczają się...
fot. dream04/123RF

5 powodów, aby jeść śliwki świeże i suszone. Pomagają nie tylko na zaparcia, ale też przy miażdżycy i nadciśnieniu tętniczym

Pomagają obniżyć poziomu cholesterolu

Śliwki jako owoce bogate w błonnik i pektyny zaliczają się do produktów, które pomagają obniżyć poziom złego cholesterolu we krwi. Badania pokazują, że jedzenie suszonych śliwek i picie soku z nich, ma realny wpływ na obniżenie poziomu cholesterolu LDL oraz cholesterolu całkowitego.

Zobacz również

Jest nowa posłanka województwa lubelskiego. Bożena Lisowska złożyła dziś ślubowanie

NOWE
Jest nowa posłanka województwa lubelskiego. Bożena Lisowska złożyła dziś ślubowanie

Koncert w Pałacu w Wiśniowej. Zaśpiewają Marzena Trzebińska i Jakub Milewski [WIDEO]

NOWE
Koncert w Pałacu w Wiśniowej. Zaśpiewają Marzena Trzebińska i Jakub Milewski [WIDEO]

Polecamy

Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

O TYM SIĘ MÓWI
Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów