MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

W Łęczycy odświeżono oznakowanie i pasy. Ma być bezpieczniej

NOWE
W Łęczycy odświeżono oznakowanie i pasy. Ma być bezpieczniej

Szybka i zdecydowana interwencja sieradzkiej policji zapobiegła tragedii ZDJĘCIA

Szybka i zdecydowana interwencja sieradzkiej policji zapobiegła tragedii ZDJĘCIA

Polecamy

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Plenerowe koncerty w Wieluniu. W weekend 6-7 lipca wystąpią Grzeczni chłopcy i shama

Plenerowe koncerty w Wieluniu. W weekend 6-7 lipca wystąpią Grzeczni chłopcy i shama

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś