MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Kamil Grabara pożegnał się z klubem. Czas na następny kierunek!

Kamil Grabara pożegnał się z klubem. Czas na następny kierunek!

Piękne buszczanki w wiosennych strojach. Podoba się Wam ich styl? [ZDJĘCIA]

Piękne buszczanki w wiosennych strojach. Podoba się Wam ich styl? [ZDJĘCIA]

Polecamy

Niewybuch znaleziony w korycie rzeki Warty w Krzeczowie

Niewybuch znaleziony w korycie rzeki Warty w Krzeczowie

Jolanta Kwaśniewska schudła 15 kilogramów. Wystarczyło kilka zmian

Jolanta Kwaśniewska schudła 15 kilogramów. Wystarczyło kilka zmian

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu