Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Dudczakowie z Sieradza: Czerwona trumna ze złotą gwiazdą na koniec wojny ZDJĘCIA

NOWE
Dudczakowie z Sieradza: Czerwona trumna ze złotą gwiazdą na koniec wojny ZDJĘCIA

Wiosenne sukcesy zawodników Kolarsko-Biegowego Klubu Sportowego Radomsko. ZDJĘCIA

Wiosenne sukcesy zawodników Kolarsko-Biegowego Klubu Sportowego Radomsko. ZDJĘCIA

Polecamy

Wystarczy kilka łyżek, a twoje stopy ci podziękują. Oto recepta na zadbane nogi

Wystarczy kilka łyżek, a twoje stopy ci podziękują. Oto recepta na zadbane nogi

Zebraliśmy przełomowe, polskie wynalazki w energetyce. Mają wielkie zadanie

Zebraliśmy przełomowe, polskie wynalazki w energetyce. Mają wielkie zadanie

Najwyższy taras widokowy w Polsce niedługo zachwyci odwiedzających

Najwyższy taras widokowy w Polsce niedługo zachwyci odwiedzających