3 z 15
Poprzednie
Następne
Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU
16. 03. 2021 r. - wtorek: Zupy: * DROBIOWY ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM - 350 ml/100 g - zł * GROCHOWA - 450 ml - zł Dania główne: * GOTOWANA ROLADA Z DROBIU W SOSIE BROKUŁOWYM, PODAWANE Z KULECZKAMI ŚLĄSKIMI I MARCHEWKĄ OPRÓSZANĄ - 100/100/200/150 g - zł (Danie lekkostrawne) * WOŁOWE ZRAZY ZAWIJANE W SOSIE WŁASNYM, PODAWANE Z KULECZKAMI ŚLĄSKIMI I SAŁATKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY - 100/100/200/100 g - zł * SCHAB NADZIEWANY WARZYWAMI, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW RÓŻNYCH - 100/200/100 g - zł * PANIEROWANA WĄTROBA WIEPRZOWA, PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY - 100/200/100 g - zł * KROKIETY Z MIĘSEM W SOSIE PIECZARKOWYM, PODAWANE Z SURÓWKĄ Z WARZYW RÓŻNYCH - 250/100/100 g - zł