2 z 15
Poprzednie
Następne
Nie masz pomysłu na obiad? Zobacz, co możesz kupić na Warsztatach Gastronomicznych w Wieluniu MENU
15. 03. 2021 r. - poniedziałek: Zupy: * ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI - 350 ml/100 g - 2,50 zł * KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY - 450 ml - 2,40 zł Dania główne: * GOTOWANY SCHAB, NADZIEWANY SERKIEM "Mój ulubiony" I KOPERKIEM W SOSIE SŁONECZNYM, PODAWANY Z KOPYTKAMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ - 100/100/200/100 g - 10,80 zł (Danie lekkostrawne) * PIECZONE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA Z DIPEM CZOSNKOWYM, PODAWANE Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ - 100/50/200/100 g - 10,40 zł * KARKÓWKA "PO LITERACKU", PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ COLESLAW - 100/150/200/100 g - 14,60 zł * ŁAZANKI Z DUSZONYMI PIECZARKAMI W ŚMIETANIE I KURCZAKIEM - 300 g - 10,60 zł * KLUSKI PAROWE Z SOSEM TRUSKAWKOWYM - 250/100 g - 8,80 zł