MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest...
fot. cottonbro Pexels.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Wrzucanie mięsa na zimną patelnię

Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest dobrze nagrzana. W przeciwnym razie mięso przywrze do powierzchni naczynia, rozwali się i będzie nieestetycznie wyglądać. Warto dodać niewielką ilość oleju, który także wymaga odpowiedniego nagrzania.

Zobacz również

GIS ostrzega: FASOLKA ADZUKI, marki GEEN ESSENCE; opakowania 1kg i 500g (14.06)

GIS ostrzega: FASOLKA ADZUKI, marki GEEN ESSENCE; opakowania 1kg i 500g (14.06)

Kto zostanie "Dzielnicowym Roku 2024"? Znamy wyniki bydgoskich eliminacji

Kto zostanie "Dzielnicowym Roku 2024"? Znamy wyniki bydgoskich eliminacji

Polecamy

Coolcation – nowa moda w turystyce zdobywa coraz większą popularność

Coolcation – nowa moda w turystyce zdobywa coraz większą popularność

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda

Wywiad: Adam Kaźmierczak, wiceprezes PZPN wierzy w Biało-Czerwonych

Wywiad: Adam Kaźmierczak, wiceprezes PZPN wierzy w Biało-Czerwonych