Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Tragedia nad Chechłem. Policja wyjaśnia okoliczności utonięcia 34-latka

Tragedia nad Chechłem. Policja wyjaśnia okoliczności utonięcia 34-latka

Seria wypadków na Opolszczyźnie. Nie wszyscy wytrzeźwieli po majówce

Seria wypadków na Opolszczyźnie. Nie wszyscy wytrzeźwieli po majówce

Polecamy

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Zderzenie dwóch samochodów w Szynkielowie. Jedno z aut dachowało

Zderzenie dwóch samochodów w Szynkielowie. Jedno z aut dachowało

Prawnik krytykuje słowa nauczycielki. „Najgłupsza rzecz jaką usłyszałem”

Prawnik krytykuje słowa nauczycielki. „Najgłupsza rzecz jaką usłyszałem”