Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Roślina ta ma dość charakterystyczny smak i aromat, dlatego...
fot. undefined undefined/GettyImages

Czym zastąpić sól? Wybierz zioła. Oto rośliny, które wzmocnią smak potraw i pomogą na niestawność. Ograniczenie soli nie takie trudne

Estragon

Roślina ta ma dość charakterystyczny smak i aromat, dlatego często dodawana jest do białego mięsa, dziczyzny i ryb, a także jako przyprawa do sosu tatarskiego. Estragon to roślina o silnych właściwościach żółciopędnych, dlatego dodawanie jej do potraw wspomaga trawienie tłustych i ciężkostrawnych posiłków. Dodatkowo wykazuje właściwości rozkurczające, przeciwzapalne i moczopędne.

Zobacz również

Znamy wyniki drugiej edycji Universiady
Materiał informacyjny

Znamy wyniki drugiej edycji Universiady

Ogród Fontann w parku przy Pałacu Mała Wieś. Zobacz, jak idą prace [FOTO]

Ogród Fontann w parku przy Pałacu Mała Wieś. Zobacz, jak idą prace [FOTO]

Polecamy

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Jak się leczyć w majówkę. Sprawdź, gdzie w Łódzkiem uzyskasz pomoc medyczną

Jak się leczyć w majówkę. Sprawdź, gdzie w Łódzkiem uzyskasz pomoc medyczną

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika